]]>

(in) Progress

Reprezinti o companie de web design?
Realizat - 100%


Iti oferim un voucher cu reducere 100% pentru site-ul tau pe toata durata colaborarii si o reducere de 100% pentru primul an de gazduire al oricarui client pe care il aduci. Mai multe detalii la suport@tlh.ro
Sectiune de Afiliere
Realizat - 100%


O recomandare pozitiva cantareste mai mult de jumatate in procesul decizional. Pentru ca stim cat de important este acest aspect ne-am gandit sa va recompensam pentru fiecare client pe care il redirectionati catre site-ul nostru. Astfel veti avea posibilitatea sa afisati link-uri sau bannere care promoveaza serviciul noostru de gazduire, iar pentru fiecare client veti primi un comision consistent.

Suita de Securitate
Realizat - 70%


Securitatea online este la fel de importanta precum continutul unui site sau calitatea serviciilor prestate. In curand vei putea cumpara la preturi rezonabile certificare de securitate Symantec, GeoTrust, Thawte, TrustWave, sau Comodo. Oferta noastra va include si scanarea anti-malware, precum si instrumente care iti asigura confidentialitatea datelor.

Email Marketing
Realizat - 60%


Stim cat de important este ca mesajele sa ajunga in Inbox. Aici la WebHosting4.NET pregatim un instrument de marketing puternic si usor de folosit astfel incat poti tine legatura cu clientii foarte usor.