]]>

Cum utilizez ftp-ul

Pentru oricare pachet de gazduire oferim acces FTP. Astfel aveti posibilitatea de a accesa fisierele site-ului in timp real de pe orice calculator care beneficiaza de o conexiune la Internet.

Puteti utiliza conexiunea FTP in cazul in care doriti sa modificati fisierele sursa ale site-ului sau daca doriti sa uploadati/descarcati/sterge anumite fisiere. Pentru a realiza o conexiune la serverul FTP aveti nevoie de un client FTP(Ex: Filezilla, CuteFTP, etc.). La parametrii de conectare veti completa astfel:

Adresa FTP: www.domeniulmeu.ro
Username: acesta a fost generat in momentul in care a fost creat contul de gazduire si ati fost instiintat prin email
Password: Idem Username

In cazul unei conexiuni de succes veti fi directionat in directorul ROOT al contului de gazduire de unde aveti acces la mai multe subdirectoare, fiecare continand informatii importante. Fisierele sursa ale unui site sunt localizate in directorul /PUBLIC_HTML sau /WWW

In cazul in care intr-un interval de 300 secunde veti incerca fara reusita conectarea la serverul de FTP, serverul va bloca automat accesul adresei publice(IP public) in spatele careia se afla calculatorul de pe care incercati conexiunea. In acest caz va rugam sa ne trimiteti un email la support@webhosting4.net prin care sa ne specificati adresa IP in vederea deblocarii.