]]>

Unde sunt situate serverele si ce caracteristici tehnice au?

DataCenter
Suntem incantati sa va oferim solutii de servere dedicate in cel mai puternice Centru de date din Romania, GTS Telecom. Va asiguram ca serviciul satisface toate asteptarile, facilitatile pe care le ofera fiind la inaltimea celor mai exigente standarde in domeniu: surse redundante de energie elctrica, HVAC (heating, ventilating and air-conditioning), sisteme de supravegerea temperaturii, sistem anti incediu, conectivitate in retea, sisteme de securitate cu supraveghere video, etc.

Reteaua
Arhitectura retelei este proiectata special pentru a oferi cele mai inalte performante si o securitate a datelor la nivel maxim. Aparatura folosita face parte din categoria celor mai performante in acest domeniu.

GTS Telecom RomaniaReteaua nationala are topologie "inel", cu capacitate 100% redundanta, in fiecare nod (PoP) fiind asigurate conexiuni din doua puncte, nivele ridicate de disponibilitate si timpi minimi de acces pentru toate serviciile de comunicatii. In Bucuresti GTS Telecom detine si opereaza o retea metropolitana MPLS de fibra optica de aproximativ 200km cu o capacitate de transport de 2.5Gbit/sec si reteaua radio in banda de 5,8Ghz prin care compania asigura acoperirea integrala a Bucurestilor.

GTS Telecom EuropeGTS Telecom opereaza o retea externa de 47,5Gbit/sec, din care peste 50% reprezinta contracte cu viteza (latime de banda) garantata la client. Reteaua externa prin care se asigura interconectarea cu infrastructura grupului GTS Central Europe este implementata pe circuitele transfrontaliere proprii de fibra optica, prin punctul de prezenta si DataCenter-ul din Oradea si conexiunea de rezerva din Arad. La nivel national GTS Telecom opereaza o retea MPLS de 25Gbit/sec cu 19 puncte de prezenta (PoP).