]]>
Infrastuctura gazduire domenii, cel mai puternic centru de date operabl in Romania. O structura stabila cu suport profesional si prompt

Gazduire web


Nu conteaza daca ai un site de prezentare simplu sau daca vrei sa gazduiesti un portal cu 10.000 de vizitatori zilnic. La noi gasesti cu siguranta un pachet de hosting web potrivit nevoilor tale. Gazduire web ieftina > Securitate hosting web maxima.

Caracteristici
Spatiu de stocare
Trafic lunar
Suport telefonic 24/7
Back-up site
UpTime garantat
Gazduire web0.77 EUR / luna
* gazduire site-uri mici *
1 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
0.77 EUR / luna
Gazduire web3,89 EUR / luna
* gazduire site-uri medii *
10 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
3,89 EUR / luna
Gazduire web9,42 EUR / luna
* gazduire site-uri mari *
30 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
9,42 EUR / luna
*Preturile afisate nu contin TVA si sunt calculate pentru plata la 3 ani.
*Preturile afisate nu contin TVA si sunt calculate pentru plata la 3 ani.

3 ani inseamna dublu!

Stim, titlul suna ciudat; asa ne-am si propus. Explicatia acestei reduceri este destul de simpla: pentru orice pachet de gazduire web platit pe 3 ani primesti gratis inca 3.

Domeniu GRATIS

Daca alegi sa platesti in avans pe minim 2 ani primesti GRATIS din partea noastra un domeniu international(.COM .EU .NET .ORG. BIZ . NAME . INFO .US). In cazul pachetelor Business si Pro domeniul va fi gratuit pe toata perioada contractuala.

75% reducere incepand cu al doilea pachet activat

Iti rasplatim fidelitatea intr-un mod unic. Incepand cu al doilea pachet de gazduire pe care il activezi serviciile noastre de gazduire web vor avea reducere 50% - reducerea se aplica la prima perioada de plata, urmand ca incepand cu a doua factura pretul serviciului sa fie achitat integral. Mai mult, daca alegi sa platesti pe 3 ani vei primi inca 3 gratis, ceea ce face ca reducerea totala sa fie de 75%.

Transfer GRATIS de website

Echipa noastra tehnica lucreaza pentru tine inca din prima secunda. In cazul in care este nevoie putem transfera site-ul de la vechiul provider, astfel toate datele din vechiul cont de cPanel sa le regasesti pe noul server.

 • Functiile CloudLinux

  Ce este asa de tare in legatura cu acest soft?

  • Cresterea stabilitatii prin impunerea unor limite per utilizator(cont de cPanel). In domeniul gazduirii de site-uri(shared hosting) cel mai comun motiv pentru momentele de indisponibilitate ale unui server il reprezinta un varf de resurse folosite de un singur website. Folosind cPanel si CloudLinux avem posibilitate sa creem un mediu virtual(Lightweight Virtual Environment - LVE) pentru fiecare cont de gazduire, ceea ce conduce automat la cresterea stabilitatii intregului server.

  • Transparenta totala intre administrator si client Deoarece LVE este o aplicatie care ruleaza la nivelul Kernel-ului, consumul de resurse este minim.

  • Cresterea performantelor serverului Prin monitorizarea activa si folosirea CloudLinux am reusit sa eliminam setari fara de care nu ne puteam desfasura activitatea si care consumau multe resurse CPU si memorie RAM; aceste modificari ne permit acum sa generam performante crescute, serverele noastre fiind de doua ori mai rapide.

 • Cea mai intalnita intrebare

  I: Ce se intampla in momentul in care un cont atinge maximul de resurse alocate?

  R: Site-ul incepe sa se miste mai greu. Cand numarul de procese simultane(apache/LiteSpeed) maxim este depasit, vizitatorul va primi un mesaj de tip "503 error message". Mesajul nu va mai fi afisat in momentul in care consumul de resurse pentru acel user va reveni la normal. In tot acest timp celelalte conturi de gazduire de pe server vor functiona fara intreruperi.

   

Cele mai importante caracteristici ale pachetelor de hosting web din aceasta clasa le-am prezentat mai sus insa credem ca este important sa sti ca vei avea si urmatoarele avantaje:

Site and Data backup features Full Backup via Cpanel, Full Restore via Cpanel

Email Manage Email Accounts, POP3 & IMAP Email accounts, SMTP Outgoing mail server, Email Forwarding, Default Email setup, Custom mail filtering, Email Auto-responders, Web Mail

Securitate Spam & Virus Filtering, Mail Scanner, Email Hacker safe feature, Email User Filters

Baze de date Manage MySQL Databases, phpMyAdmin ( Easy Access ), Add Access Hosts, MySQL Wizard

Statistici Awstats Stats, View Latest Visitors, View Bandwidth Usage, View Error Log, Download a raw log file

FTP Manage FTP Accounts, Add FTP Accounts, Ability to kill FTP sessions

Instrumente website Hot Link Protect (htaccess editor), Addon Domains ( Allows you to host more than one domain name on your account ), Password protect page, Custom Error Pages (404) e.t.c, Redirects, Index Manager, Ability to Edit Mime Types, Ability to Edit Apache Handler, Search Engine Submit Tool, File Manager (online FTP ) NEW IMPROVED, Ruby and Ruby on Rails support

Subdomenii Add/Remove Subdomain's, Subdomain Redirects, Stats for Subdomain's, Setup Email accounts for sub domains

Instrumente avansate Manage GPG Keys, Cron Jobs, Leech Protect, IP Deny Manager

Scripturi gratuite Fantastico Deluxe, Softaculou, Site Builder, Template Express

 • Reteaua WebHosting4.NET

  Din dorinta de a furniza un serviciu de cea mai inalta calitate reteaua noastra opereaza numai servere dedicate, cu urmatoare configuratie minima: Dual CPU Intel Xeon, 16 Gb DDR FB ECC, Seagate HDDs 6Gb/s transfer speed, RAID10. Centru de colocare este GTS Telecom - locatia Bucuresti, cel mai puternic centru de date din Romania. Printre avantajele acestui centru de date amintim: conectivitate 100Gbps, acces securizat, surse redundante de energie elctrica, HVAC (heating, ventilating and air-conditioning), sisteme de supravegerea temperaturii, sistem anti-incediu, sisteme de securitate cu supraveghere video.

 • Centrul de date

  GTS Telecom opereaza o retea externa de 100 Gbit/sec, din care peste 50% reprezinta contracte cu viteza (latime de banda) garantata. Reteaua externa prin care se asigura interconectarea cu infrastructura grupului GTS Central Europe este implementata pe circuitele transfrontaliere proprii de fibra optica, prin punctul de prezenta si DataCenter-ul din Oradea si conexiunea de rezerva din Arad. La nivel national GTS Telecom opereaza o retea MPLS de 72,5 Gbit/sec cu 21 puncte de prezenta (PoP) deschise in mari orase.

  Reteaua nationala are topologie "inel", cu capacitate 100% redundanta, in fiecare nod (PoP) fiind asigurate conexiuni din doua puncte, nivele ridicate de disponibilitate si timpi minimi de acces pentru toate serviciile de comunicatii. In Bucuresti, GTS Telecom detine si opereaza o retea metropolitana MPLS de fibra optica de aproximativ 600 km cu o capacitate de transport de 72,5 Gbit/sec si o retea radio in banda de 5,8 GHz prin care compania asigura acoperirea integrala a orasului Bucuresti.