]]>
Infrastuctura gazduire domenii, cel mai puternic centru de date operabil in Romania. O structura stabila cu suport profesional si prompt

Servere dedicate
Caracteristici
CPU(s)
HDD
RAM
UpTime
UpLink
PowerEdge 185051,99 EUR / luna
* servere dedicate *
1 x Xeon HT 3.00 Ghz
2 x 73 Gb SCSI
2Gb DDR2 ECC
99.99%
100Mbps
51,99 EUR / luna
Vezi detalii
PowerEdge 195084,49 EUR / luna
* servere dedicate *
2 x Xeon DualCore 2.60 GHz
2 x 250 Gb SATA
4Gb DDR2 ECC
99.99%
100Mbps
84,49 EUR / luna
Vezi detalii
PowerEdge 2950103,99 EUR / luna
* servere dedicate *
2 x Xeon Quad-Core 2.33 Ghz
2 x 250 Gb SATA
4Gb DDR2 ECC
99.99%
100Mbps
103,99 EUR / luna
Vezi detalii
*Preturile afisate nu contin TVA si sunt calculate pentru plata la 3 ani.
*Preturile afisate nu contin TVA si sunt calculate pentru plata la 3 ani.
 
Servere DEDICATE
Serverul Dedicat ofera site-ului tau resursele si capacitatile unui intreg server. Nu se imparte cu nimeni altcineva. Cu un intreg sistem complet devotat site-ului tau, vei avea intotdeauna suficienta bandasi memorie pentru a gestiona cantitati exponentiale de trafic si orice fel de fisiere multimedia.  
Servere VPS
Un VPS (Virtual Private Server) este un server virtual cu sistem de operare, memorie si latime de banda proprii. Pentru ca actioneaza ca un server dedicat, acesta este o solutie intermediara pentru site-urile care ar putea avea nevoie de un server dedicat pe viitor, nefiind gata pentru el, momentan. Serverul VPS este o punte buna intre hostingul partajat si hostingul dedicat.
Servere VDS
Un server virtual dedicat (VDS) este un serviciu de infrastructura de tip Cloud ce ofera functionalitati si resurse similare cu un server in-house, dar este gestionat in regim de inchiriere de catre o firma de gazduire web. Fiecare VDS are propriul sau spatiu pe disc, latime de banda, CPU si sistem de operare. Desi un VDS este similar cu un server privat (VPS), exista mici diferente. Un VDS ofera un server dedicat de la distanta, in timp ce un VPS este o masina virtuala (VM).
Servere EMAIL
Un email server este un computer din reteaua ta care functioneaza ca un oficiu postal virtual. Un email server consta intr-o zona de depozitare unde emailul este stocat pentru utilizatorii locali, un set de reguli definite de useri  care determina cum ar trebui sa reactioneze email serverul, o baza de date cu conturile utilizatorilor pe care email serverul le recunoaste, si module de comunicatii, care se ocupa de transferul mesajelor.