]]>
Infrastuctura gazduire domenii, cel mai puternic centru de date operabil in Romania. O structura stabila cu suport profesional si prompt

Gazduire web


Cod reducere Webhosting BUSINESS. Oferta website hosting BUSINESS de la 3.89 Eur/luna. Gazduire site-uri medii, hosting magazin online.

Caracteristici
Spatiu de stocare
Trafic lunar
Suport telefonic 24/7
Back-up site
UpTime garantat
Baze de date MySQL
Suport PHP
Taxa de instalare
Adrese email
Domenii addon
Domenii parcate
Subdomenii
Business13,89 EUR / luna
* gazduire site-uri medii *
10 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
NELIMITAT
GRATIS
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
3,89 EUR / luna
Vezi detalii
Business25,45 EUR / luna
* gazduire site-uri medii *
15 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
NELIMITAT
GRATIS
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
5,45 EUR / luna
Vezi detalii
Business37,01 EUR / luna
* gazduire site-uri medii *
20 GB
NELIMITAT
Zilnic
99.95%
NELIMITAT
GRATIS
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
NELIMITAT
7,01 EUR / luna
Vezi detalii
*Preturile afisate nu contin TVA si sunt calculate pentru plata la 3 ani.
 • Functiile CloudLinux

  Ce este asa de tare in legatura cu acest soft?

  • Cresterea stabilitatii prin impunerea unor limite per utilizator(cont de cPanel). In domeniul gazduirii de site-uri(shared hosting) cel mai comun motiv pentru momentele de indisponibilitate ale unui server il reprezinta un varf de resurse folosite de un singur website. Folosind cPanel si CloudLinux avem posibilitate sa creem un mediu virtual(Lightweight Virtual Environment - LVE) pentru fiecare cont de gazduire, ceea ce conduce automat la cresterea stabilitatii intregului server.

  • Transparenta totala intre administrator si client Deoarece LVE este o aplicatie care ruleaza la nivelul Kernel-ului, consumul de resurse este minim.

  • Cresterea performantelor serverului Prin monitorizarea activa si folosirea CloudLinux am reusit sa eliminam setari fara de care nu ne puteam desfasura activitatea si care consumau multe resurse CPU si memorie RAM; aceste modificari ne permit acum sa generam performante crescute, serverele noastre fiind de doua ori mai rapide.

 • Cea mai intalnita intrebare

  I: Ce se intampla in momentul in care un cont atinge maximul de resurse alocate?

  R: Site-ul incepe sa se miste mai greu. Cand numarul de procese simultane(apache/LiteSpeed) maxim este depasit, vizitatorul va primi un mesaj de tip "503 error message". Mesajul nu va mai fi afisat in momentul in care consumul de resurse pentru acel user va reveni la normal. In tot acest timp celelalte conturi de gazduire de pe server vor functiona fara intreruperi.

   

Cele mai importante caracteristici ale pachetelor de gazduire sunt prezentate mai sus, insa credem ca este important sa sti ca vei avea si urmatoarele avantaje:

Site and Data backup features Full Backup via Cpanel, Full Restore via Cpanel

Email Manage Email Accounts, POP3 & IMAP Email accounts, SMTP Outgoing mail server, Email Forwarding, Default Email setup, Custom mail filtering, Email Auto-responders, Web Mail

Securitate Spam & Virus Filtering, Mail Scanner, Email Hacker safe feature, Email User Filters

Baze de date Manage MySQL Databases, phpMyAdmin ( Easy Access ), Add Access Hosts, MySQL Wizard

Statistici Awstats Stats, View Latest Visitors, View Bandwidth Usage, View Error Log, Download a raw log file

FTP Manage FTP Accounts, Add FTP Accounts, Ability to kill FTP sessions

Instrumente website Hot Link Protect (htaccess editor), Addon Domains ( Allows you to host more than one domain name on your account ), Password protect page, Custom Error Pages (404) e.t.c, Redirects, Index Manager, Ability to Edit Mime Types, Ability to Edit Apache Handler, Search Engine Submit Tool, File Manager (online FTP ) NEW IMPROVED, Ruby and Ruby on Rails support

Subdomenii Add/Remove Subdomain's, Subdomain Redirects, Stats for Subdomain's, Setup Email accounts for sub domains

Instrumente avansate Manage GPG Keys, Cron Jobs, Leech Protect, IP Deny Manager

Scripturi gratuite Fantastico Deluxe, Softaculou, Site Builder, Template Express

 • Reteaua WebHosting4.NET

  Din dorinta de a furniza un serviciu de cea mai inalta calitate reteaua noastra opereaza numai servere dedicate, cu urmatoare configuratie minima: Dual CPU Intel Xeon, 16 Gb DDR FB ECC, Seagate HDDs 6Gb/s transfer speed, RAID10. Centru de colocare este GTS Telecom - locatia Bucuresti, cel mai puternic centru de date din Romania. Printre avantajele acestui centru de date amintim: conectivitate 100Gbps, acces securizat, surse redundante de energie elctrica, HVAC (heating, ventilating and air-conditioning), sisteme de supravegerea temperaturii, sistem anti-incediu, sisteme de securitate cu supraveghere video.

 • Centrul de date

  GTS Telecom opereaza o retea externa de 100 Gbit/sec, din care peste 50% reprezinta contracte cu viteza (latime de banda) garantata. Reteaua externa prin care se asigura interconectarea cu infrastructura grupului GTS Central Europe este implementata pe circuitele transfrontaliere proprii de fibra optica, prin punctul de prezenta si DataCenter-ul din Oradea si conexiunea de rezerva din Arad. La nivel national GTS Telecom opereaza o retea MPLS de 72,5 Gbit/sec cu 21 puncte de prezenta (PoP) deschise in mari orase.

  Reteaua nationala are topologie "inel", cu capacitate 100% redundanta, in fiecare nod (PoP) fiind asigurate conexiuni din doua puncte, nivele ridicate de disponibilitate si timpi minimi de acces pentru toate serviciile de comunicatii. In Bucuresti, GTS Telecom detine si opereaza o retea metropolitana MPLS de fibra optica de aproximativ 600 km cu o capacitate de transport de 72,5 Gbit/sec si o retea radio in banda de 5,8 GHz prin care compania asigura acoperirea integrala a orasului Bucuresti.